ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ TEST4U

Στις εγκαταστάσεις του ΚΔΒΜ ΙΙ του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας στο μαγευτικό Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στο Σελεπίτσαρι, μπορείτε καθημερινά να δοκιμάζετε τις γνώσεις σας με το απόλυτο βοηθητικό εργαλείο για την πιστοποίηση Η/Υ, το TEST4U της Infolearn. Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του κέντρου μας, καθημερινά απο Δευτέρα ως Παρασκευή (09.00 | 21.00)  κάνετε προετοιμασία για να φτάσετε στην κορυφή.

Το TEST4U σας βοηθά στην προετοιμασία σας για την επιτυχή συμμετοχή σας στις εξετάσεις απόκτησης αναγνωρισμένου πιστοποιητικού γνώσης χρήσης υπολογιστή.

Το TEST4U θα σας βοηθήσει διότι:

  • Όταν το ποσοστό σας στο TEST4U είναι μεγαλύτερο από 80%, μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης με αυτοπεποίθηση!
  • Θα βοηθήσει εσάς όπως βοήθησε και περισσότερους από 700 000 υποψηφίους να περάσετε με επιτυχία τις εξετάσεις, διότι σας δίνει πλήρη εικόνα της ετοιμότητάς σας για συμμετοχή στις εξετάσεις.
  • Περιλαμβάνει ερωτήσεις που καλύπτουν 100% την ύλη κάθε ενότητας και είναι προσαρμοσμένες όχι μόνο στο επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων, αλλά και στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.
  • Περιλαμβάνει βιντεο-λύσεις για κάθε ερώτηση που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι έχετε κάνει λάθος κατά την απάντηση της ερώτησης, ώστε να μην το επαναλάβετε.
  • Λειτουργεί ακριβώς όπως και το εξεταστικό σύστημα, δηλαδή με τις πραγματικές εφαρμογές και όχι με προσομοίωση. Τι πλεονεκτήματα δίνει αυτό; Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλύσετε την ερώτηση με όποιο τρόπο γνωρίζετε καλύτερα!
  • Θα είστε εξοικειωμένοι με το περιβάλλον εξέτασης, διότι το περιβάλλον εξάσκησης του TEST4U είναι ακριβώς το ίδιο.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα δείγμα των ερωταπαντήσεων ανά ενότητα στο βασικό επίπεδο.

Word 2016 ΒΑΣΙΚΟ – Μέρος 1

Ελληνική έκδοση

Word 2016 ΒΑΣΙΚΟ – Μέρος 2

Ελληνική έκδοση

Excel 2016 ΒΑΣΙΚΟ – Μέρος 1

Ελληνική έκδοση

Excel 2016 ΒΑΣΙΚΟ – Μέρος 2

Ελληνική έκδοση

Internet Explorer 11 ΒΑΣΙΚΟ

Ελληνική έκδοση

Microsoft Outlook 2016 ΒΑΣΙΚΟ

Ελληνική έκδοση

X