ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Πληροφορική


Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες προσφέρουμε ασύγχρονα μαθήματα υπολογιστών στις βασικές ενότητες πληροφορικής και όχι μόνο.

Καλλιτεχνικά Τμήματα


Η καλλιτεχνική δημιουργία δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, αλλά ανάγκη όλων, όσο μικροί ή μεγάλοι και αν είμαστε.

Coaching


To Coaching είναι μια τέχνη, η οποία βοηθάει τους ανθρώπους να αναπτυχθούν. Στηρίζεται στη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται μεταξύ coach και coachee η οποία διέπεται από κανόνες δεοντολογίας.

Ρομποτική


Το ΚΔΒΜ ΙΙ του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας σε συνεργασία με δασκάλους και νηπιαγωγούς της περιοχής διοργανώνει μαθήματα Ρομποτικής για παιδιά προσχολικής και πρωτο σχολικής ηλικίας.

Σινεμά


Λίγο έξω από το κέντρο της Αθήνας, κοντά στη θάλασσα και μέσα στις γειτονιές του Πειραιά, ένας σινεφίλ δήμος κάνει την διαφορά.

Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων


Το ΚΔΒΜ ΙΙ του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού Unicert, πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ ,σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ, διοργανώνει προγράμματα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλικών συνολικής διάρκειας 160 ώρών. Οι συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης για την ένταξή τους στο μητρώο εκπαιδευτών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ενώ με τη προσκόμιση της βεβαίωσης παρακολούθησης του προγράμματος κατοχυρώνουν 1,5 μόρια.

Σεμινάρια DPO & GDPR


Το ΚΔΒΜ ΙΙ του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού Unicert, διοργανώνει σεμινάρια ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης για:

  1. Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων |  Data Protection Officer (DPO)
  2. Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων | General Data Protection Regulation (GDPR)

Εκπαίδευση Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας


Το ΚΔΒΜ ΙΙ του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού Unicert, διοργανώνει προγράμματα εκπαίδευσης προσωπικού ιδιωτικών επιχειρήσεων ασφαλείας (Security) με βάση το κανονισμό του ΕΟΠΠΕΠ για την απόκτηση της απαραίτητης βεβαίωσης επάρκειας και άδεια προσωπικού ασφαλείας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΚΕ.ΜΕ.Α. (Κέντρου Μελετών Ασφαλείας).

X