Ραντεβού ξανά στον πιο σινεφίλ Δήμο της χώρας

Η φετινή χρονιά σημαδεύτηκε από την πανδημία, κάνοντας τη ζωή όλων και την καθημερινότητά μας, δυσκολότερη.

Μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας του κοινού, ανοίγει και πάλι τους τρεις δημοτικούς θερινούς κινηματογράφους.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά , οι δημοτικοί κινηματογράφοι αποτελούν έναν πραγματικό τόπο συνάντησης και ψυχαγωγίας για όλους και όλες. Κάτω από τον αττικό ουρανό, οι σινεφίλ θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από τις ταινίες για όλα τα γούστα, να ταξιδέψουν μακριά από τη μουντή καθημερινότητα και να αφεθούν στη μαγεία του σινεμά.

Με το Cine– «Μελίνα», το Cine– «Μάρθα Καραγιάννη» και το Cine– «Αλ. Χρυσοστομίδης», ο Δήμος μας διοργανώνει όμορφα νυχτερινά ταξίδια. Ο Δήμος μας, μαζί με τη δημοτική επιχείρηση, διαχειρίζεται 100% και τους τρεις δημοτικούς κινηματογράφους. Τα κόστη των κινηματογράφων καλύπτονται από τη δική σας συνεισφορά, το εισιτήριο δηλαδή των ταινιών.

Οι δημοτικοί θερινοί κινηματογράφοι σας περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι στους φιλόξενους χώρους τους, θυμίζοντάς μας πως όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες που ζούμε, στο τέλος, η ζωή και πάλι θα νικήσει.

Χρήστος Βρεττάκος,

Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας

Cine Αλέκος Χρυσοστομίδης
Cine Μάρθα Καραγιάννη
Cine Μελίνα

Τι άλλο κάνουμε

Καλλιτεχνικά Τμήματα

 

Πληροφορική E-learning