Στις εγκαταστάσεις του ΚΔΒΜ ΙΙ του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας στο μαγευτικό Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στο Σελεπίτσαρι, μπορείτε καθημερινά να δοκιμάζετε τις γνώσεις σας με βοηθητικό εργαλείο για την πιστοποίηση Η/Υ, τα τεστ προετοιμασίας της Unicert. Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του κέντρου μας, καθημερινά απο Δευτέρα ως Παρασκευή (09.00 | 21.00)  κάνετε προετοιμασία για να φτάσετε στην κορυφή.

Τα TEST σας βοηθούν στην προετοιμασία σας για την επιτυχή συμμετοχή σας στις εξετάσεις απόκτησης αναγνωρισμένου πιστοποιητικού γνώσης χρήσης υπολογιστή.

Τα TEST θα σας βοηθήσουν διότι:

  • Όταν το ποσοστό σας στα TEST είναι μεγαλύτερο από 90%, μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης με αυτοπεποίθηση! – Ξεκινάμε τα τεστ, όταν ολοκληρώσουμε την ύλη μιας ενότητας.
  • Περιλαμβάνει ερωτήσεις που καλύπτουν 100% την ύλη κάθε ενότητας και είναι προσαρμοσμένες στο επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων.
  • Περιλαμβάνει βιντεο-λύσεις για κάποιες ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι έχετε κάνει λάθος κατά την απάντηση της ερώτησης, ώστε να μην το επαναλάβετε.