Covid-19 | Μαθήματα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης

Λόγω του Covid-19 και τα νέων δεδομένων που έφερε στην καθημερινότητα μας και θέλοντας να αποφύγουμε το συγχρωτισμό πολλών ατόμων σε μια αίθουσα, παρέχουμε μαθήματα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης για τις βασικές δεξιότητες Η/Υ. Τα μαθήματα γίνονται στο σπίτι σας, όποιες και όσες μέρες και ώρες σας εξυπηρετούν. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για μαθήματα δια ζώσης δεν υπάρχει ακόμη πιθανή ημερομηνία έναρξης.

Αναβαθμιστείτε στο Microsoft Office 2016 &

μάθετε όλα τα μυστικά των εφαρμογών γραφείου.

19έτη εμπειρίας
946πιστοποιήσεις

Πιστοποίηση Τριών Ενοτήτων

150.00

Word | Excel | Internet

Ένα εφόδιο απαραίτητο για: Δημοσίους & ιδιωτικούς υπάλληλους, προκυρήξεις Α.Σ.Ε.Π. & Δημοσίου, όλους τους ανέργους.

 • Εγγραφή σε τμήμα εκμάθησης Η/Υ | Έκδοση πιστοποίησης
 • Μαθήματα συνολικής διάρκειας τριάντα πέντε (35) ωρών σε τρεις (3) ενότητες*
 • Έκδοση Κάρτας Δεξιοτήτων
 • Παράβολα εξετάσεων στις τρεις (3) ενότητες
 • Μια (1) δωρεάν επανεξέταση ανά ενότητα, σε περίπτωση αποτυχίας

Πιστοποίηση Έξι Ενοτήτων

270.00

Windows, Word, Excel, Internet, PowerPoint, Access

 • Ένα εφόδιο απαραίτητο για: Δημόσιο & Ιδιωτικό Τομέα και όλους τους ανέργους
 • Εγγραφή σε τμήμα εκμάθησης Η/Υ | Έκδοση πιστοποίησης
 • Μαθήματα συνολικής διάρκειας εξήντα (60) ωρών σε έξι (6) ενότητες*
 • Έκδοση Κάρτας Δεξιοτήτων
 • Παράβολα εξετάσεων στις έξι (6) ενότητες*
 • Μια (1) δωρεάν επανεξέταση ανά ενότητα, σε περίπτωση αποτυχίας

Ότι θες να μάθεις για ενότητες υπολογιστών

Επεξεργασία Κειμένου | Microsoft Word 2016

Το Microsoft Word είναι το πρωτοποριακό λογισμικό επεξεργασίας κειμένου της Microsoft για Windows. Είναι με διαφορά ο πιο διαδεδομένος επεξεργαστής κειμένου στον κόσμο. Μπορείτε να τον βρείτε σχεδόν παντού, και αυτό κάνει τις μορφές αρχείων .doc and .docx της Microsoft Word κυριολεκτικά πανταχού παρούσες. Το Microsoft Word περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες που κάνουν την επεξεργασία κειμένου μια εύκολη και ολοκληρωμένη διαδικασία. Η διάταξη των σελίδων είναι απλή και έξυπνη και τοποθετεί το έγγραφο στο κέντρο της σελίδας. Αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ λειτουργικό και εύκολο στη χρήση. Τα πολλά χαρακτηριστικά και λειτουργίες του Microsoft Word είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω διαφόρων μενού και χρησιμοποιώντας την κορδέλα. Για παράδειγμα, είναι ιδιαίτερα εύκολο να μορφοποιήσετε το κείμενο, να αλλάξετε γραμματοσειρές ή το μέγεθος των γραμμάτων, καθώς και να προσθέσετε ειδικά χαρακτηριστικά στο κείμενο. Είναι επίσης πολύ εύκολο να οργανώσετε μεγάλα και πολύπλοκα έγγραφα, να φτιάξετε διαφορετικά τμήματα, και να περιλάβετε πίνακες, γραφήματα, εικόνες κλπ. Ο χρήστης μπορεί επίσης να δημιουργήσει τα δικά του πρότυπα ως προς την διάταξη, να χρησιμοποιήσει μακροεντολές, να προστατέψει τα έγγραφά του με κωδικό πρόσβασης και, φυσικά, να τα εκτυπώσει.

Λογιστικά Φύλλα | Microsoft Excel 2016

Το Microsoft Excel είναι η κορυφαία εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων της Microsoft. Είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων ανά τον κόσμο, και σχεδόν όλα τα υπολογιστικά φύλλα στην εποχή μας δημιουργούνται σε τύπο αρχείου Microsoft Excel XLS. Είναι το προτιμώμενο πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων από επιχειρήσεις, σπουδαστές, επαγγελματίες, και οποιονδήποτε χρειάζεται να συγκεντρώσει και να αναλύσει δεδομένα. Πέρα από το ότι χρησιμοποιείται παντού από σχεδόν όλον τον κόσμο, το Microsoft Excel είναι απλό στην χρήση και περιλαμβάνει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά. Το διάσημό του πλέγμα από στήλες με γράμματα και αριθμημένες σειρές το καθιστά πολύ εύκολο στην εισαγωγή και στον εντοπισμό κάθε σημείου εισαγωγής δεδομένων, οποιανδήποτε στιγμή. Με το Microsoft Excel ο χρήστης μπορεί να κάνει μαθηματικές πράξεις και να λύνει εξισώσεις, να δημιουργεί περίπλοκους μαθηματικούς τύπους, ή να κατασκευάζει διαγράμματα, γραφήματα και ιστογράμματα εύκολα, επιλέγοντας τα σημεία εισαγωγής δεδομένων που έχουν περαστεί στο υπολογιστικό φύλλο. Είναι επίσης πολύ εύκολη η διαχείριση των δεδομένων, κάνοντας τροποποιήσεις και αλλαγές. Το Microsoft Excel επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εξάγουν και να μεταφέρουν τα υπολογιστικά φύλλα που έχουν δημιουργήσει, πράγμα που επιτρέπει στα υπολογιστικά φύλλα XLS να χρησιμοποιούνται εκτός του ίδιου του προγράμματος, όπως για παράδειγμα σε ιστοσελίδες και διαδικτυακές φόρμες. Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό του Microsoft Excel είναι ότι επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε εξωτερικές πηγές δεδομένων, όπως οι χρηματιστηριακές αγορές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στον προγραμματισμό, με την επιλογή Visual Basic for Applications. Αυτό καθιστά το Microsoft Excel ιδανικό για στατιστική, οικονομικά, μηχανική, φυσική, και, εντέλει, για κάθε δραστηριότητα που βασίζεται στην ανάλυση και διαχείριση μαθηματικών δεδομένων.

Υπηρεσίες Διαδικτύου | Microsoft Internet Explorer 11 & Microsoft Outlook 2016

O Internet Explorer της Microsoft υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, ενώ οι τελευταίες εκδόσεις του λογισμικού έχουν πλέον διψήφιους αριθμούς. Οι τελευταίες εκδόσεις έχουν κυκλοφορήσει ως μέρος των λειτουργικών συστημάτων Microsoft Windows 8 και Microsoft Windows 10, και έχουν σχεδιαστεί ώστε να δουλεύουν χωρίς προβλήματα με τις επόμενες γενιές λειτουργικών συστημάτων. Οι τελευταίες εκδόσεις του Microsoft Internet Explorer περιλαμβάνουν τεράστιες ποσότητες λειτουργιών και εργαλείων που κάνουν την εμπειρία της περιήγησης στο διαδίκτυο πιο άμεση, γρήγορα, και προσαρμόσιμη. Υπάρχει επίσης η επιλογή της ανώνυμης περιήγησης, που σημαίνει πως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι πληροφορίες σας θα παραμείνουν ασφαλείς. Το Microsoft Outlook 2016 είναι η βασική εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνεται στο πακέτο Microsoft Office 2016. Οι χρήστες παλαιότερων εκδόσεων της Microsoft θα βρουν το περιβάλλον εργασίας πολύ οικείο και γρήγορα θα εντοπίσουν τις ενότητες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ημερολόγιο, επαφές, καθήκοντα, και άλλα. Αυτή η νεότερη έκδοση περιλαμβάνει επίσης μοντέρνο μονοχρωματικό σύστημα. Η νέα λειτουργία αφής στο Microsoft Outlook 2016, για συσκευές με οθόνες αφής, προσφέρει συχνές εντολές που έχουν να κάνουν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, όπως διαγραφή, απάντηση, μετακίνηση, σήμανση και άλλα. Οι χρήστες μπορούν πολύ εύκολα να εστιάσουν στα ημερολόγιά τους και εύκολα να εναλλάσσουν τις προβολές ημέρας, εβδομάδες και μήνα, ώστε να παραμένουν ενημερωμένοι για τις διάφορες δραστηριότητες και πλάνα. Το ημερολόγιο προσφέρει και πληροφορίες για τον τοπικό καιρό, ώστε να μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε τι θα φοράτε σε κάθε δραστηριότητα.

Παρουσιάσεις | Microsoft PowerPoint 2016

Το PowerPoint της Microsoft είναι ένα λογισμικό που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν παρουσιάσεις διαφανειών. Με το Microsoft PowerPoint, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν χρήσιμες και με επαγγελματική εμφάνιση παρουσιάσεις με οποιοδήποτε θέμα θέλουν. Είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα του είδους του, με πολλά εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειοψηφία των παρουσιάσεων με διαφάνειες στον κόσμο φτιάχνονται με το Microsoft PowerPoint. Χρησιμοποιείται ευρέως όχι μόνο σε ακαδημαϊκό περιβάλλον, αλλά και από επιχειρήσεις, τον στρατό, ακόμη και ως καλλιτεχνικό μέσο. Το Microsoft PowerPoint είναι εύκολο στη χρήση και στην εκμάθηση. Το περιβάλλον είναι απλό και έξυπνο και διευκολύνει την δημιουργία και την προβολή διαφανειών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Οι παρουσιάσεις που έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση του Microsoft PowerPoint μπορεί να περιλαμβάνουν ηχητικά εφέ, εφέ παραμόρφωσης κειμένου, μια τεράστια ποικιλία από διαφορετικές γραμματοσειρές, πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να “σβήνει” η εικόνα πριν μεταβεί στην επόμενη, καθώς και κινούμενα σχέδια, ανάμεσα σε πολλά ακόμη εφέ. Οι παρουσιάσεις που έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση του Microsoft PowerPoint μπορεί να εκτυπωθούν ή να προβληθούν σε μια σειρά διαφορετικών συσκευών, ή για μεγαλύτερο ακροατήριο να προβληθούν μέσω προβολέα βίντεο. Οι νέοι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους πλήρη και ολοκληρωμένα αρχεία βοήθειας, τα οποία μπορούν να τους διδάξουν πώς να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες του Microsoft PowerPoint.

Βάσεις Δεδομένων | Microsoft Access 2016

Το Microsoft Access 2016 σας βοηθά να συνδέσετε εύκολα και αποτελεσματικά την επιχείρησή σας με μία βάση δεδομένων. Αυτό το πρόγραμμα διαχείρισης βάσεων δεδομένων, που περιλαμβάνεται στο Microsoft Office 2016, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εφαρμογές Access που λειτουργούν ως SharePoints. Οι διαδικτυακές εφαρμογές Access είναι σχεδιασμένες με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μπορείτε να τις μοιράζεστε με τους συναδέλφους σας, μέσω του Skydrive. Ωστόσο, μπορείτε να δημιουργήσετε και βάσεις δεδομένων χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο.

Χρήση Υπολογιστή & Διαχείριση Αρχείων | Microsoft Windows 10

Τα Windows 10 είναι το νεότερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft (μετά τα Windows 8.1) για υπολογιστές. Το λειτουργικό σύστημα είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση και τον συντονισμό των εργασιών, καθώς και την κατανομή των διαθέσιμων πόρων. Το λειτουργικό σύστημα παρέχει ένα θεμέλιο, ένα μεσολαβητικό επίπεδο λογικής διασύνδεσης μεταξύ λογισμικού και υλικού, διαμέσου του οποίου οι εφαρμογές αντιλαμβάνονται εμμέσως τον υπολογιστή. Μια από τις κεντρικές αρμοδιότητες του λειτουργικού συστήματος είναι η διαχείριση του υλικού, απαλλάσσοντας έτσι το λογισμικό του χρήστη από τον άμεσο και επίπονο χειρισμό του υπολογιστή και καθιστώντας ευκολότερο τον προγραμματισμό τους. Σχεδόν όλοι οι υπολογιστές (παλάμης, επιτραπέζιοι, υπερυπολογιστές, ακόμη και παιχνιδομηχανές) χρησιμοποιούν έναν τύπο λειτουργικού συστήματος.

Covid-19 | Μαθήματα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης

Λόγω του Covid-19 και τα νέων δεδομένων που έφερε στην καθημερινότητα μας και θέλοντας να αποφύγουμε το συγχρωτισμό πολλών ατόμων σε μια αίθουσα, παρέχουμε μαθήματα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης για τις βασικές δεξιότητες Η/Υ. Τα μαθήματα γίνονται στο σπίτι σας, όποιες και όσες μέρες και ώρες σας εξυπηρετούν. Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για μαθήματα δια ζώσης δεν υπάρχει ακόμη πιθανή ημερομηνία έναρξης.