Το ΚΔΒΜ ΙΙ του δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης ανθρώπινου δυναμικού Unicert, διοργανώνει προγράμματα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης για τις βασικές δεξιότητες Η/Υ σε όλες τις ενότητες.

Μένουμε ασφαλείς | Μαθήματα από το σπίτι

Η έλευση του Covid-19 και τα νέα δεδομένα που έφερε άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό, τόσο την καθημερινότητα των ανθρώπων όσο και των επιχειρήσεων. Περιορίζοντας τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες και θέλοντας να αποφύγουμε το συγχρωτισμό πολλών ατόμων σε μια αίθουσα, παρέχουμε μαθήματα ασύγχρονης τηλεκπαίδευση για τις βασικές δεξιότητες Η/Υ.Τα μαθήματα γίνονται στο σπίτι σας, όποιες και όσες μέρες και ώρες σας εξυπηρετούν. Ακολούθως, μπορείτε  καθημερινά να δοκιμάζετε τις γνώσεις σας με τα τεστ προετοιμασίας της Unicert (απαιτείτε τηλεφωνικό ραντεβού). Τέλος και αφού έχουμε ολοκληρώσει την προετοιμασία μας, δίνουμε εξετάσεις για την απόκτηση του Unicert Primary Διαθεματικό, που εξετάζει με έναν νέο τρόπο και τις τρείς (3) ενότητες (Word, Excel & Internet) σε μια ώρα εξετάσεων.

Βασικές ενότητες πληροφορικής

·         Επεξεργασία κειμένου – Microsoft Word 2016

·         Λογιστικά φύλλα – Microsoft Excel 2016

·         Διαχείριση Πληροφοριών & Επικοινωνίες – Internet Explorer 11 & Microsoft Outlook 2016

ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΟ

1

·         Παρουσιάσεις – Microsoft PowerPoint 2016

·         Βάσεις Δεδομένων – Microsoft Access 2016

·         Χρήση υπολογιστή & διαχείριση αρχείων – Microsoft Windows 10

 ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΟ

2

Κόστος Συμμετοχής

120.00

Word – Excel – Internet

Εφάπαξ πληρωμή, περιλαμβάνει:

 • Έκδοση κωδικών E-learnig
 • Έκδοση κάρτας δεξιοτήτων
 • Παράβολα εξετάσεων για Διαθεματικό 1
 • Εκδοση πιστοποίησης

Κόστος Συμμετοχής

180.00

Word – Excel – Internet - PowerPoint - Access - Windows

Εφάπαξ πληρωμή, περιλαμβάνει:

 • Έκδοση κωδικών E-learnig
 • Έκδοση κάρτας δεξιοτήτων
 • Παράβολα εξετάσεων για Διαθεματικό 1 & 2
 • Εκδοση πιστοποίησης

Τεστ Προετοιμασίας με τηλεφωνικό ραντεβού

τηλ. 2104324501 | 2104312160

Τα τεστ σας βοηθούν στην προετοιμασία για την επιτυχή συμμετοχή σας στις εξετάσεις απόκτησης αναγνωρισμένου πιστοποιητικού γνώσης χρήσης υπολογιστή. Τα τεστ θα σας βοηθήσουν διότι:

 • Όταν το ποσοστό σας στα τεστ είναι μεγαλύτερο από 87%, μπορείτε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις πιστοποίησης με αυτοπεποίθηση! – Ξεκινάμε τα τεστ, όταν ολοκληρώσουμε την ύλη μιας ενότητας.
 • Περιλαμβάνουν ερωτήσεις που καλύπτουν 100% την ύλη κάθε ενότητας και είναι προσαρμοσμένες στο επίπεδο δυσκολίας των εξετάσεων.
 • Περιλαμβάνουν βιντεο-λύσεις στα δύο πρώτα τέστ που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τι έχετε κάνει λάθος κατά την απάντηση της ερώτησης, ώστε να μην το επαναλάβετε.

Εξετάσεις

Τις επόμενες εξετάσεις του κέντρου μας μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Πιστοποιητικό Unicert Primary Διαθεματικό

Το Unicert Primary Διαθεματικό πιστοποιεί τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται ικανοποιητικά τις βασικές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, ώστε να είναι αποτελεσματικός τόσο στην εργασία όσο και την προσωπική του χρήση.

Το πλεονέκτημα της συγκεκριμένης εξέτασης εστιάζεται στο γεγονός ότι ο υποψήφιος εξετάζεται στις τρεις βασικές ενότητες κατά τη διάρκεια μίας και μόνο εξεταστικής περιόδου.

Το Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ Unicert Primary είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη, αλλά και κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο, και διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012.

Αίτηση Συμμετοχής

Για την συμμετοχή σας χρειάζεται να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε εδώ. Η αίτηση συμμετοχής μαζί με μια φωτοτυπία της ταυτότητας σας και της απόδειξης κατάθεσης, παραδίδεται στην γραμματεία του ΚΔΒΜ ΙΙ Κερατσινίου Δραπετσώνας (καθημερινά 10.00-16.00). Εναλλακτικά ο/η υποψήφιος/-α μπορεί να αποστείλλει τα παραπάνω με email στο info@keker.gr και θέμα “Αίτηση Συμμετοχής | E-learning H/Y”

Τρόποι Πληρωμής

Όλες οι πληρωμές για τα μαθήματα, τις εξετάσεις και τα σεμινάρια του ΚΔΒΜ ΙΙ Κερατσινίου Δραπετσώνας εξοφλούνται αποκλειστικά μέσω τραπέζης. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μέσω E-Banking, στα ειδικά μηχανήματα εντός/εκτός των τραπεζών ή στα γκισέ αυτών. Οι λογαριασμοί του κέντρου μας είναι οι εξής:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN GR7301101940000019447021585

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR0701714260006426112612971

EUROBANK: IBAN GR0602604060000970200444025

PAYPAL

VIVA WALLET

Αιτιολογία

Στην αιτιολογία αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του εκπαιδευόμενου, το τμήμα που παρακολουθεί και τι αφορά η κατάθεση. Παράδειγμα:

 • Δοκίμιος Δοκιμόπουλος | E-learning H/Y
 • Μαρία Παπαδοπούλου | E-learning H/Y

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης πρέπει να παραδίδεται στη γραμματεία ή να αποστέλεται με e-mail στο info@keker.gr

Τι άλλο κάνουμε

Δημοτικά Σινεμά

 

Καλλιτεχνικά Τμήματα

 

Πληροφορική