Έναρξη λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πολυχώρου Λιπασμάτων

Πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ΙΔΟΧ – ∆ίµηνης Απασχόλησης | Φύλακες
21/05/2021
Αλλαγή ωραρίου τηλεφωνικών κρατήσεων γηπέδων
07/06/2021
Show all

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 31/5/2021 ξεκινάει η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων εντός του Πολυχώρου Λιπασμάτων. Η χρήση των γηπέδων γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης.

Η είσοδος στα γήπεδα επιτρέπεται μόνο με την απλή επίδειξη χειρόγραφης βεβαίωσης/δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest) ως και 24 ώρες πριν ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) έως και 72 ώρες πριν, η οποία υπογράφεται από τον αθλούμενο ή τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούν στο τηλέφωνο 210 4324501 (εσωτερικό 316)

Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή ώρες 10.00 – 13.00.

Τα γηπεδάκια είναι διαθέσιμα

καθημερινά 09.00 – 22.00

  • Για να πραγματοποιηθεί η κράτηση ο ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει τα ονόματεπώνυμα όλων των συμπαικτών του.
  • Κατά την είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση, οι παίκτες πρέπει να επιδείξουν στον φύλακα έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα κλπ).
  • Οι ανήλικοι, που δεν φέρουν έγγραφο ταυτοποίησης, πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα, ο οποίος θα φέρει δικό του έγγραφο ταυτοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι την ημέρα που καλούν μπορούν να κλείσουν ραντεβού μόνο για μία ώρα της εβδομάδας. Ειδικά για το γήπεδο τένις, ο κάθε ενδιαφερόμενος και οι συμπαίκτες του (έως 4 άτομα) έχουν δικαίωμα χρήσης για δύο (2) ώρες ανά εβδομάδα. Δεν δύναται να δηλωθούν ονόματα από τους ίδιους συμπαίκτες για διαφορετική ώρα και μέρα εντός της ίδιας εβδομάδας.

Η κράτηση του γηπέδου κατόπιν ραντεβού δεν συνεπάγεται αποκλειστική χρήση του γηπέδου. Η χωρητικότητα του γηπέδου τένις είναι 4 άτομα/ ώρα, του γηπέδου μπάσκετ 10 άτομα/ώρα και του γηπέδου ποδοσφαίρου 20 άτομα/ώρα.

Χρήση γηπέδου χωρίς κράτηση μπορεί να γίνει, εφόσον ο ενδιαφερόμενος προσέλθει στον Πολυχώρο και η αθλητική εγκατάσταση είναι διαθέσιμη. Ωστόσο, η χρήση του γηπέδου μπορεί να γίνει έως την προσέλευση του επόμενου ραντεβού.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ

  • Οι επισκέπτες προσέρχονται 10 λεπτά νωρίτερα από την ώρα του ραντεβού τους και οφείλουν να εξέρχονται από την αθλητική εγκατάσταση ακριβώς στην ώρα που αναγράφει το ραντεβού τους.
  • Οι επισκέπτες οφείλουν να επιδεικνύουν έγγραφο ταυτοποίησης στον φύλακα, εφόσον τους ζητηθεί. Κατά την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση θα τους ζητηθεί να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο βιβλίο εισόδου, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων για την προστασία από τον COVID – 19.
  • Δεν επιτρέπεται η χρήση των γηπέδων για προπονήσεις ομάδων ή για εκμάθηση με προπονητή, χωρίς την σχετική έγκριση από το τμήμα αθλητισμού του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας (athlitismos@keratsini.gr).
  • Οι επισκέπτες οφείλουν να συμμορφώνονται με τις οδηγίες του προσωπικού του Πολυχώρου Λιπασμάτων. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης το προσωπικό δύναται να τους ζητήσει να αποχωρήσουν. Σε περίπτωση συνεχούς παραβίασης των όρων χρήσης, απρεπούς συμπεριφοράς απέναντι στους άλλους επισκέπτες ή το προσωπικό, εκούσιας φθοράς ή βανδαλισμού της εγκατάστασης, το προσωπικό φύλαξης θα ζητήσει την αποχώρηση από την αθλητική εγκατάσταση και  η διοίκηση του Πολυχώρου διατηρεί το δικαίωμα να τους απαγορεύσει μελλοντική χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
  • Οι επισκέπτες πρέπει να φοράνε κατάλληλα αθλητικά παπούτσια για την είσοδο τους στην αθλητική εγκατάσταση.
  • Απαγορεύεται η χρήση ποδηλάτων, πατινιών κλπ εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων.
  • Οι επισκέπτες παρακαλούνται να διατηρούν τον χώρο καθαρό.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία.

X