Τι κάνουμε

18 χρόνια πρωτοπορίας στο τομέα της Πιστοποίησης δεξιοτήτων Η/Υ

Η Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων Πληροφορικής αναδεικνύεται σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του ανθρώπινου δυναμικού και αποτελεί πολύτιμο επαγγελματικό εφόδιο, είτε για την εξέλιξη της καριέρας του είτε για την ένταξή του στην αγορά εργασίας. Το Ελληνικό Δημόσιο ήδη αναγνωρίζει τα Πιστοποιητικά, όπως συμβαίνει και σε άλλα κράτη της Ευρώπης, ενώ μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες έχουν υιοθετήσει την πιστοποίηση γνώσεων Πληροφορικής ως κριτήριο αξιολόγησης των απαιτούμενων δεξιοτήτων για την πρόσληψη και αξιολόγηση των υπαλλήλων τους.

Βασικές δεξιότητες Η/Υ
Τεστ Προετοιμασίας
Εξετάσεις
Η καλλιτεχνική δημιουργία δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, αλλά ανάγκη όλων!
ΜουσικήΕικαστικάΧορόςΘέάτροΦωτογραφία

“Cinema is a matter of what's in the frame and what's out”

Λίγο έξω από το κέντρο της Αθήνας, κοντά στη θάλασσα και μέσα στις γειτονιές του Πειραιά, ένας σινεφίλ Δήμος κάνει τη διαφορά.

Το πρόγραμμα ΛΑΕΚ - 0,24% του ΟΑΕΔ απευθύνεται σε οποιαδήποτε επιχείρηση απασχολεί εργαζόμενους οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ.
Το Coaching είναι μία τέχνη, η οποία βοηθάει τους ανθρώπους να αναπτυχθούν!

Στηρίζεται στη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζεται μεταξύ coach και coachee η οποία διέπεται από κανόνες δεοντολογίας. Είναι μία επιστημονική διαδικασία που χρησιμοποιεί επαγγελματικές στρατηγικές και προσανατολίζεται στο να ενεργοποιήσει τον άνθρωπο να ξεκλειδώσει δεξιότητες, να τον ωθήσει να μεγιστοποιήσει την απόδοσή του σε όλους τους τομείς, επαγγελματικό, κοινωνικό, προσωπικό επίπεδο. Ενισχύει τον κάθε ενδιαφερόμενο να αναπτυχθεί, να βελτιωθεί, να μάθει νέες δεξιότητες, να βρει την προσωπική επιτυχία, να πετύχει τους στόχους του και να διαχειριστεί τις προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις."

 • Life Coaching
 • Business Coaching
 • Ιουλιος, 2022

  Filter Events

  No Events

  Ιουλιος, 2022

  Filter Events

  No Events

  Ιουλιος, 2022

  Filter Events

  No Events