Όροι λειτουργίας καλλιτεχνικών τμημάτων 2020-2021

Πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ΙΔΟΧ
15/10/2020
Δημοπράτηση εκμίσθωσης κατασημάτων στην δημοτική αγορά Δραπετσώνας (καταστ. 85 & καταστ.42-53)
20/11/2020
Show all

Αγαπητοί μαθητές/αγαπητές μαθήτριες,

για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των καλλιτεχνικών τμημάτων επισημαίνουμε ότι ισχύουν οι παρακάτω όροι λειτουργίας. Για τυχόν διευκρινίσεις παρακαλούμε απευθυνθείτε στις γραμματείες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID – 19

  1. Δεν πρέπει να προσέρχεστε για μάθημα εφόσον παρουσιάζετε οποιοδήποτε από τα πιθανά συμπτώματα του ιού (πυρετό, έντονο βήχα κλπ.).
  2. Σε περίπτωση που βρεθείτε θετικός στον ιό πρέπει να ενημερώσετε άμεσα την γραμματεία.
  3. Είναι υποχρεωτική η μάσκα με την είσοδο σας στο κτήριο και έως την έξοδο σας από αυτό. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο κτήριο στα άτομα που δεν θα φοράνε μάσκα. Σε όλα τα μαθήματα (πλην τον χορών) είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Στα μαθήματα χορού συνίσταται η χρήση προσωπίδας.
  4. Κρατάτε τις αποστάσεις, πλένετε τα χέρια σας τακτικά και χρησιμοποιείτε αντισηπτικό.
  5. Οι συνοδοί των μαθητών/τριών είναι επίσης υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν μάσκα κατά την είσοδο τους στο κτήριο. Η παραμονή των συνοδών εντός του κτηρίου κατά τη διάρκεια του μαθήματος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Οι συνοδοί παρακαλούνται να φέρνουν τους μαθητές/τριες πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του μαθήματος και να προσέρχονται πέντε λεπτά πριν από την λήξη του.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

1. Τα δίδακτρα πληρώνονται κάθε μήνα εντός του πρώτου ημερολογιακού δεκαημέρου.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Στα πολιτιστικά κέντρα Α. ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ και ΜΕΛΙΝΑ καθημερινά 9.00 π.μ. – 9.00 μ.μ. με μετρητά ή με κάρτα.
  • Στους τραπεζικούς λογαριασμούς

Αιτιολογία

Στην αιτιολογία αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του εκπαιδευόμενου, το τμήμα που παρακολουθεί και τι αφορά η κατάθεση. Παράδειγμα:

  • Μαρία Παπαδοπούλου | Κεραμική | Μάρτιος
  • Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος | Παραδοσιακοί χοροί | Νοέμβριος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης πρέπει να παραδίδεται στη γραμματεία ή να αποστέλλεται με e-mail στο kallitexnika@keker.gr

2. Οι μαθητές/τριες που δηλώνουν διακοπή εξοφλούν τις ώρες που έχουν διδαχθεί μέχρι τη δήλωση της διακοπής χωρίς να έχουν υποχρέωση αποπληρωμής ολόκληρου του μήνα.

3. Οι μαθητές/τριες όταν απουσιάζουν με δική τους υπαιτιότητα πληρώνουν το σύνολο των διδάκτρων. Οι μαθητές/τριες οφείλουν να ενημερώνουν την γραμματεία σε περίπτωση απουσίας τους. Σε περίπτωση που μαθητής/τρια απουσιάζει αδικαιολόγητα για περισσότερες από 3 φορές, η γραμματεία έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε διακοπή της συμμετοχής του.

4. Σε περίπτωση απώλειας διδακτικών ωρών λόγω απουσίας διδάσκοντος, οι ώρες αναπληρώνονται σε συνεννόηση με τους μαθητές/τριες.

5. Διδακτικές ώρες που χάνονται λόγω αργιών δεν αναπληρώνονται. Τα δίδακτρα πληρώνονται εις ολόκληρον. Οι αργίες που ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα για την περίοδο 2020-2021 είναι οι εξής: 28η Οκτωβρίου, από τις 24/12/2020 έως και την 1/1/2021 (Χριστούγεννα), 15/3/2021 (Καθαρά Δευτέρα), 25η Μαρτίου, από τις 30/4/2021 έως και τις 7/5/2021 (Πάσχα).

6. Μαθητές/τριες που δε δύνανται να πληρώσουν τα δίδακτρα τους, αλλά επιθυμούν να συνεχίσουν την παρακολούθηση των τμημάτων, μπορούν να επικοινωνούν με την διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης είτε ηλεκτρονικά στο info@keker.gr είτε με επιστολή στην διεύθυνση: ΚΔΒΜ2 Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Πάρκο Α. Παπανδρέου (θέση Σελεπίτσαρι), ΤΚ 18757.

Επισημαίνουμε ότι τα στοιχεία τους ΔΕΝ δημοσιοποιούνται.

X