Ποιο καλλιτεχνικό έργο επέλεξαν οι επισκέπτες;

Δημοπράτηση εκμίσθωσης καταστημάτων στην δημοτική αγορά Δραπετσώνας (κατ. 82-83-84)
30/12/2021
Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για βασικές επισκευές κτιρίου
11/01/2022
Show all

Από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου οι επισκέπτες του Πολυχώρου Λιπασμάτων είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν ποιο από τα δύο καλλιτεχνικά έργα που επέλεξε η επιτροπή αξιολόγησης (short list) θα τοποθετηθεί τελικά στον Πολυχώρο Λιπασμάτων!

Το έργο που ψηφίστηκε είναι το έργο “Εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω” του Θοδωρή Προδρομίδη!

Ευχαριστούμε θερμά τους επισκέπτες του Πολυχώρου που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι συνολικά ψήφισαν 2.026 άτομα είτε μέσω της online φόρμας είτε μέσω των ερωτηματολογίων που υπήρχαν διαθέσιμα στις καντίνες του Πολυχώρου.

Η μικρή διαφορά στο αποτέλεσμα φανερώνει ότι και τα δύο έργα αγαπήθηκαν εξίσου από τους επισκέπτες του Πολυχώρου, η ψηφοφορία ανέδειξε το έργο του Προδρομίδη με 1.024 ψήφους έναντι 1.002 ψήφων που έλαβε το έργο “Γέφυρα” της Άρτεμις Παπαγεωργίου.

Η ομάδα του προγράμματος Γόνιμο Έδαφος ευχαριστεί θερμά τους δύο καλλιτέχνες για τις προτάσεις τους και την άψογη συνεργασία τους σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ψηφοφορίας καθώς και τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης για την εθελοντική συμμετοχή τους, τον χρόνο τους και τις προτάσεις τους σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας αξιολόγησης.

Η παραγωγή και εγκατάσταση του έργου θα ολοκληρωθεί στις αρχές της άνοιξης του 2022.

X