Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια & τοποθέτηση τεντοπέργκολας βαρέως τύπου για το κυλικείο του Πολυχώρου Λιπασμάτων (περιοχή Κράκαρης)

Voucher Επιστημόνων | Πρόγραμμα αναβάθμισης ψηφιακών δεξιοτήτων με εκπαιδευτικό επίδομα 600€
06/04/2020
Πρόσκληση κατάθεσης προσφορών για την προμήθεια προϊόντων στα δημοτικά αναψυκτήρια Κερατσινίου Δραπετσώνας (ΚΔΒΜ 2 ΑΕ ΟΤΑ) για την περίοδο 2020-2021
20/05/2020
Show all

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης II Κερατσινίου – Δραπετσώνας Α.Ε. ΟΤΑ πρόκειται να προβεί στην προμήθεια και τοποθέτηση τεντοπέργκολας βαρέως τύπου για την κάλυψη των αναγκών του κυλικείου στον Πολυχώρο Λιπασμάτων (τοποθεσία Κράκαρης).

Το κριτήριο της επιλογής θα είναι η συμφερότερη τιμή στο σύνολο των ειδών και εργασιών που περιγράφονται,εφόσον πληρούν τις τεχνικές προδιαγραφές της παρούσης. Προσφορά που θα δίνεται για μέρος της παρούσης δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Οι προσφορές δύναται να κατατεθούν έως τις 30/6/2020 και ώρα 2μμ. Οι προσφορές κατατίθενται  αυτοπροσώπως στην έδρα της εταιρείας Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου (Σελεπίτσαρι) καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 10πμ-2μμ.Οι προσφορές δύναται να σταλούν ταχυδρομικά με συστημένο φάκελο στην Διεύθυνση: ΚΔΒΜ2 Κερατσινίου – Δραπετσώνας ΑΕ ΟΤΑ, Πάρκο Α. Παπανδρέου, Θέση Σελεπίτσαρι ΤΚ 187 57.

X